U suradnji s našom stručnom suradnicom mag.soc.ped Martom Klobučar pripremili smo za roditelje djece s poteškoćama u učenju webinar na temu: ‘Kako preživjeti corona nastavu’

Zbog okolnosti koje su nas zadesile pojavom pandemije Covid-19, promijenili smo svakodnevni život, a s time i školovanje. Novi način školovanja pojavio se brzo i zatekao nas nespremne. Zbog neizvjesnosti i roditelji i djeca često osjećaju strah, tjeskobu i ljutnju. Mnogo je neodgovorenih pitanja i neriješenih problema s kojima se svaki dan suočavamo u “Corona nastavi”.


Stoga smo u suradnji s mag. soc. ped. Martom Klobučar pripremili za vas webinar na temu ‘Kako preživjeti corona nastavu’.

Svrha webinara je učenje novih načina na koje ćemo se mi kao roditelji opuštenije nositi sa izazovima svakodnevnice, te tako biti podrška našoj djeci u novom načinu školovanja u ovim ludim vremenima.


Pozivamo vas da nam se pridružite u četvrtak 04.02.2021. u 18.00 sati. Webinar traje 45 minuta i bit će ga moguće pratiti preko linka koji ćemo Vam dostaviti na vaš e-mail.


Webinar je besplatan za članove Udruge Lampica, a svi ostali plaćaju simboličnih 25,00 Kn.

Prijaviti se možete ispunjavanjem kontakt obrasca na našoj web stranici ili nam jednostavno pošaljite mail na lampica.zadar@gmail.com

Nadamo se da vam je tema zanimljiva i da se vidimo online!